Dollár
392,71 Ft
Euró
406,85 Ft
Font
471,67 Ft
Bitcoin
16,899 $

Csobot Adél elárulta, ilyet még sosem csinált ezelőtt

Fotó: Instagram/Hegyes Bertalan
not image

Hujber Dávid

2022. október 29. - 03:01

Csobot Adél szokásához híven nagyon pörgött a kamerák előtt, Hegyes Berci pedig élvezte a színésznő és énekesnő energiáit.

Csobot Adél és Hegyes Berci majdhogynem akkora favoritjai a Dancing with the Stars harmadik évadának, mint tavaly Tóth Andi és Andrei Mangra. Az első évadban Berci rögtön magasba emelhette a trófeát, akkor Gelencsér Timi oldalán.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Az előnyük azonban nem volt akkora, mint a mostani mezőnyben, hiszen Adél úgy táncol, mintha profi lenne. Elképesztő amit nyújt, de ez annak is köszönhető, hogy színész, így még inkább át tudja adni magát a szerepnek.

Csodálatos, amit a táncparkettre visznek, élvezik a dolgot, a közös utat és azt, hogy ilyen szinten teljesítenek. Nem lehet kérdés, hogy ott a helyük a fináléban, és jelen állás szerint nem értenénk, ha nem ők nyernének.

Rendkívül látványos és izgalmas a show, akárcsak az elmúlt két szezonban. Adél és Berci is sokat készül, de időről időre kamerák elé ülnek, hogy egy kicsit játszanak. Olyasvalamit játszottak legutóbb, amit ezelőtt Adél soha nem csinált, de még ebben is jó.

Angol nyelvű dalszövegeket kellett kitalálniuk, méghozzá úgy, hogy azokat magyarul olvasták fel. Berci is ügyes volt, Adél pedig szokásához híven úgy pörgött, mint senki más a mezőnyből, nagyon élvezte a játékot.

Párharc: Kulcsár Edina sikoltozva esett pánikba, G.w.M. alig bírta idegekkel (videó)