X-Faktor: ez drámai lesz, Gáspár Laci és Csobot Adél is elsírta magát

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 22. - 06:58

Újabb drámai pillanatok következnek az X-Faktorban, két nagy sztár is elsírja magát, de a részletek egyelőre nem ismertek.

Az X-Faktor új évada már hónapokkal ezelőtt útjára indult a válogatókkal. Nagy előkészületek előzték meg az új szezont, ami egyúttal jubileumi is, és többek között az új mentor személye miatt szintén különleges lehet.

Az előző évadban Dallos Bogi volt a női mentor, és sokan megszerették, hamar beilleszkedett a mentortársai közé, miközben beleszeretett Puskás Petibe. A két énekes azóta már össze is házasodott, nagyon gyorsan zajlottak közöttük az események.

Mivel Bogi nemet mondott a folytatásra, a stábnak keresnie kellett egy másik énekesnőt. A castingokat követően végül Csobot Adél lett a befutó, aki amiatt is jó választás, mert egykor az X-Faktor által vált híressé.

Nyerő Páros: Nádai Anikó kimondta, hogyan esett neki az azonnali kiszavazás

A sors furcsa játéka, hogy Bogihoz hasonlóan Adél is az X-Faktorban találta meg a szerelmet, és azóta is Istenes Bence párja. Jelenleg az X-Faktor új mentora, és igen hamar volt egy komolyabb vitája Gáspár Lacival, de azóta kibékültek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.