Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

X-Faktor: ez drámai lesz, Gáspár Laci és Csobot Adél is elsírta magát

Újabb drámai pillanatok következnek az X-Faktorban, két nagy sztár is elsírja magát, de a részletek egyelőre nem ismertek.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az X-Faktor új évada már hónapokkal ezelőtt útjára indult a válogatókkal. Nagy előkészületek előzték meg az új szezont, ami egyúttal jubileumi is, és többek között az új mentor személye miatt szintén különleges lehet.

Az előző évadban Dallos Bogi volt a női mentor, és sokan megszerették, hamar beilleszkedett a mentortársai közé, miközben beleszeretett Puskás Petibe. A két énekes azóta már össze is házasodott, nagyon gyorsan zajlottak közöttük az események. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Mivel Bogi nemet mondott a folytatásra, a stábnak keresnie kellett egy másik énekesnőt. A castingokat követően végül Csobot Adél lett a befutó, aki amiatt is jó választás, mert egykor az X-Faktor által vált híressé.

Nyerő Páros: Nádai Anikó kimondta, hogyan esett neki az azonnali kiszavazás

A sors furcsa játéka, hogy Bogihoz hasonlóan Adél is az X-Faktorban találta meg a szerelmet, és azóta is Istenes Bence párja. Jelenleg az X-Faktor új mentora, és igen hamar volt egy komolyabb vitája Gáspár Lacival, de azóta kibékültek.

Lapozó: 1 2

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.