Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Csobot Adél és Istenes Bence, egy igazi nyerő páros

Fotó: Instagram/Csobot Adél
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Csobot Adél és Istenes Bence nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, ez akkor is igaz, ha épp csúszósak a körülmények.

Csobot Adél egy különösen sűrű évet tudhat maga mögött, elsősorban a Dancing with the Stars miatt. Nagyon nagy vágya volt egy ilyen versenyen elindulni, ami egyúttal élete talán legkülönlegesebb útját hozta.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Színésznőként és énekesnőként abszolúte el tudja kápráztatni a közönséget, de arra sokan nem gondoltak, hogy úgy táncol, mint egy profi. A hetek kemény gyakorlása alatt elért egy olyan szintet, ami láttán nem lehetett kérdés, hogy ki a mezőny legjobbja.

A nézők sokszor csak tátott szájjal figyelték a produkcióit, egyszerűen hihetetlen volt. Nem is a győzelme volt a legédesebb siker, hanem maga a megtett út, ami során eljutott odáig, és Hegyes Berci kihozta belőle a maximumot.

Istenes Bence folyamatosan támogatta őt, és azok a hónapok valóban mások lehettek, hiszen Adél napi szinten órákat gyakorolt, majd jöttek a hétvégék a versenyekkel. Minden elismerésünk, hogy végig ilyen magas szinten volt képes teljesíteni.

A versenynek vége, Adél és Bence pedig élvezi az ünnepeket. Az egyik legélvezetesebb program nem is lehet más, mint a korcsolyázás, amiről készült róluk egy nagyon látványos és humoros fotó, ahogyan kéz a kézben haladnak előre, mint a való életben.

Még több bulvár: Álomautót kapott Cristiano Ronaldo karácsonyra a szerelmétől (videó)