Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Csercseszov dühös a Ferencváros hazai veresége miatt

Fotó: Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott Vasas FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen az Illovszky Rudolf Stadionban 2023. április 22-én. MTI/Mónus Márton
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Csercseszov, a Ferencváros edzője azt mondta, ez a vereség a Debrecen ellen hazai pályán bajnokként sem fér bele.

A már bajnok Ferencvárost edző Sztanyiszlav Csercseszov csalódottan nyilatkozott azután, hogy csapata szombaton hazai pályán 3-1-re kikapott a Debreceni VSC-től a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

 Az orosz tréner a lefújás után arról beszélt, hogy hiába vannak hiányzói az együttesnek, ez nem ok arra, hogy hazai pályán kikapjanak. „Nincs indok és nincs bocsánat egy hazai pályán elszenvedett vereségért, mindegy, hogy ki az ellenfél. Nyilván így, hogy bajnokok vagyunk, a tabella szempontjából semmit nem jelent ez a meccs, de ez nem ok egy hazai vereségre” – mondta a klubhonlapon a szakember.

Csercseszov szerint a hiányzó játékosaikat próbálták úgy pótolni, hogy a fiataloknak biztosítottak lehetőséget, illetve voltak olyanok, akik nem a saját pozíciójukban játszottak. „A csapat is le van sújtva a mérkőzés miatt. Nem beszéltem hangosan az öltözőben, mindenki tudja, mik voltak a hiányosságok. Ezen a szinten maximálisan ki kell használni a helyzeteket, gólra kell váltanunk azokat. Az, hogy négy perc alatt szinte a semmiből kaptunk két gólt, nagyon megnehezítette a dolgunkat. Fel kell állnunk ebből a helyzetből” – jelentette ki a tréner.

A vezetőedző reményét fejezte ki, hogy a bosnyák Muhamed Besic szeptemberre, októberre használható állapotban lesz, míg a többi sérült kulcsember kapcsán elmondta: Samy Mmaee a sérülése óta már két meccset játszott, kapott egy injekciót, és Tokmac Nguen is hasonló helyzetben van.

„Reméljük, hogy a sérült játékosaink minél hamarabb bevethetőek lesznek és tudnak jönni velünk az edzőtáborba. Mindenkire szükség van, aki a nemzetközi porondon bevethető, hiszen hamarosan Bajnokok Ligája-selejtezőt játszunk” – zárta Csercseszov. A 34-szeres bajnok Ferencváros július 11-12. és 18-19. között játssza első fordulós BL-selejtezőjét, a sorsolást június 20-án rendezik.

(MTI)