Dollár
420,75 Ft
Euró
419,76 Ft
Font
482,37 Ft
Bitcoin
20,298 $

Nem is gondolnád, menyit keresett Amerikában Császár Előd egy fellépéssel, nem semmi

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. november 16. - 02:10

Császár Előd egykor Magyarország egyik legnagyobb sztárja volt, enyhe túlzással a 90-es években minden a lábai előtt hevert.

Császár Előd sokak számára ismerős lehet, és nemcsak a munkássága, a korábbi sikerei miatt, mivel egykor valóban ünnepelt sztár volt. A 90-es évek végén azonban autóbalesetet szenvedett, amiben meghalt egy rendőr.

Soron kívül Gyurcsány Trianonról: A magyar nemzet egy részének halála

Voltak, akik gyilkosnak nevezték, és megvetették, elátkozták. Akkoriban még nem létezett közösségi média, így a többség nem tudta leírni a véleményét az üggyel kapcsolatosan, mint manapság.

Előd nagyon sikeres volt, és elmondhatta magáról, hogy noha Magyarországon élt, sokat volt az Egyesült Államokban, ahol lemezlovasként dolgozott. Érdekesség, hogy külföldön még most is jobban ismerik a munkásságát, mint idehaza.

Volt olyan éve is, amikor összesen nyolc hónapot töltött Amerikában, távol Magyarországtól. „Volt olyan hónap, hogy kétszer mentem Amerikába.” – árulta el Hajdú Péter műsorában a LifeTV kamerái előtt.

Péter kíváncsi volt arra, hogy mennyi pénzért lépett fel akkoriban az államokban. Előd elárulta, hogy arrafelé nagyon komolyan megadóztatják a külföldi DJ-ket. A legnagyobb DJ-k akár fél- és egymillió dollárokat is megkereshetnek egy bulival, mint például Tiesto.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.