Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

Csapó Gábor tovább küzd az életéért, erős a szíve

TÉMÁK:
#csapó gábor
Fotó: Csapó Gábor olimpiai bajnok vizilabdázó, edző mellett Radványi Dorottya műsorvezető kezében tartja az 1980-as moszkvai olimpia kabaláját, Misa mackót a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Egy ország aggódik most Csapó Gáborért, a legendás olimpiai bajnok vízilabdázóért, aki mindamellett, hogy kiváló sportoló, jó ember is.

Mindenkit megdöbbentett a hír, amikor kiderült, hogy Csapó Gábor állapota kritikus, és jelenleg is a Honvéd Kórház intenzív osztályán kezelik. A 72 éves sztár, aki a hosszú évek alatt rengeteg fiatal gyermeket tanított vízilabdázni, élete „meccsét” vívhatja most odabent.

Soha nem volt fontosabb győznie, mint most, és az egész ország aggódik érte. Rohammentő szállította kórházba légzéselégtelenséggel, majd lélegeztetőgépre került, és addig ott is tartják, ameddig nem kapnak meg minden információt arról, mi okozhatta ezt.

A Bors informátora azt mondta, ugyan Csapó számára gondot okoz a testsúlyfeleslege, a szíve tökéletes állapotnak örvend. Egykori szerelme, Zalatnay Sarolta is mondott pár szót, aki ugyancsak aggódik a volt párjáért.

Éveken át alkottak egy párt, szép időket éltek meg, és noha szakítottak, megmaradt közöttük a jó kapcsolat. Mindig szeretettel gondol az énekesnő a sportolóra, akinek élnie kell!

„Dudi hét éven át volt a párom és azóta is jóban vagyunk, bár nyilván nem beszéltünk sűrűn, hiszen nagyon, nagyon régen sodort el minket egymás mellől az élet.” – mesélte a Borsnak az énekesnő, aki csodálatos embernek tartja Csapót, és biztos benne, hogy most is dolgozik benne az élni akarás.

Azt üzente neki, hogy jöjjön vissza, mert még hallani akarja a megnyugtató, dörmögő hangját. „És figyelj! Tuti, hogy ezerszer jön még ki neked a négy ász…!” – tette hozzá Sarolta, aki hosszú esztendőkkel ezelőtt Gábortól tanult meg kártyázni.