Clouds
21 Budapest
Dollár
359,41 Ft
Euró
390,62 Ft
Font
445,58 Ft
Bitcoin
23,120 $

Csapattársait is sokkolta a Neymar felé irányuló gyűlölethullám

TÉMÁK:
#Katari vb #vb 2022
MTI/EPA/Tolga Bozoglu
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Többen is kiálltak Neymar mellett, akinek egyesek jóformán ünnepelték a Szerbia ellen összeszedett bokasérülését.

Neymar első és vélhetően utolsó világbajnoki címére készült a brazil válogatottal, ám egy sérülés keresztülhúzta a számításait és nagyon úgy néz ki, hogy a csoportmeccseken már nem is léphet pályára.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Hogy mikorra sikerül „összedrótozni” a 30 éves támadót, arra talán most még Rodrigo Lasmar csapatorvos sem tudna megnyugtató választ adni, mindenesetre Neymarnak nem csak a sérülésével kell megküzdenie – írta az ESPN.

Jó néhány, amúgy magukat brazil szimpatizánsnak valló „drukker” ugyanis szinte örült annak, hogy Neymar lesérült, ez pedig még a játékos csapattársait is megdöbbentette, akik kiálltak a PSG csatára mellett.

“Az argentin szurkolók istenként kezelik Messit. A portugál szurkolók úgy bánnak Cristiano Ronaldóval, mint egy királlyal. A brazilok meg azért szurkolnak, hogy Neymar eltörje a lábát” – fogalmazta meg Raphinha az Instagramon.

“Milyen szomorú ez, Neymar karrierjének legnagyobb hibája, hogy Brazíliában született, ez az ország nem érdemli meg a tehetségét és a futballját” – írta Casemiro, akit elborzasztanak a gyalázkodások.

“Nagyon szomorú vagyok, különösen egy olyan ember miatt, aki annyi mindenkinek segít, akinek hatalmas szíve van. Neymar nem ezt érdemli. Ő egy nagyszerű játékos, a csapat sztárja” – tette hozzá.