Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Fotók Sebestyén Balázsék csapatépítőjéről

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Már a fotókon is látni, hogy remek volt a hangulat, mindenki nagyon jól érezhette magát a csapatépítőn.

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri nagy triót alkotnak a rádiózásban. Többszörösen történelmet írtak, és olyan hallgatottsággal bírnak, amivel nehéz versenyezni, miközben óriási tömegeket képesek megmozgatni.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Hosszú ideje már annak, amikor elindult a reggeli műsoruk, ami azóta is tart. Megszámolhatatlan adásrész van mögöttük, és olyan kalandok, melyekre mindig emlékezni fognak, akárcsak a rádió hallgatói.

Egy nap, amikor visszavonulnak, biztosan nagy űrt hagynak maguk mögött, de ez még igencsak távoli. Mindhárman szeretik, amit csinálnak, sikeresek benne, és a hallgatottság azt mutatja, továbbra is érdesek.

Időről időre azonban nekik is szükség van a pihenésre, amit sokszor hétvégén tudnak megtenni, hiszen akkor nincs élő adásuk. Legutóbb például csapatépítőn jártak, ami láthatóan nagyon jól sikerült.

Rákóczi Feri megjegyezte, amit tudtak, azt kihoztak a buliból, majd csatolt pár fotót az estéről. Ezek a csapatépítők is rendkívül fontosak, kicsit kikapcsolni, együtt, távol a rádiótól, amit imádnak, de az mégis munkahely.