Dollár
436,99 Ft
Euró
423,41 Ft
Font
475,15 Ft
Bitcoin
19,222 $

Csányi Sándor személyesen hívja meg Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást is a válogatott meccsére

Fotó: Twitter/MLSZ
not image

Takács Petra

2021. augusztus 28. - 08:52

Csányi Sándor közleményt adott ki, amelyben egyértelművé tette, hogy a futball mindenkié, és az MLSZ vezetőjeként mindent megtesz annak érdekében , hogy a politika ne legyen jelen a futball küzdelmeiben.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) vezetője közleményt adott ki, amit alább olvashattok az mlsz.hu tolmácsolásával. A szövetség első embere tisztázta, hogy a futballból ki kell maradnia a különböző politikai harcoknak, mert ott a játék a fontos.

Soron kívül Döntött a finn kormány, nem látják szívesen az oroszokat 

„A politikát figyelő állampolgárként időnként szórakoztatónak, de alapvetően azért nagyon elkeserítőnek tartom a negatív kampányra építő politikai kommunikációt. A Magyar Labdarúgó Szövetség vezetőjeként viszont mindent meg is fogok tenni azért, hogy a futball kimaradjon ezekből a politikai küzdelmekből. A futball ugyanis mindenkié!” – idézte az MLSZ elnökét az mlsz.hu.

Független attól, hogy ki milyen párthoz tartozik, szívesen látják a mérkőzéseken: „Legyen kormánypárti, ellenzéki, bizonytalan vagy bármilyen szavazó, gondoljon bármit is a világról, mindenkit szívesen látunk a mérkőzéseken. Azt is, aki évtizedek óta drukkol a magyar válogatottnak, és azt is, aki csak mostanában szerette meg ezt a fantasztikus játékot, vagy éppen csak most készül megszeretni.”

Csányi szerint minden támogatóra szükségük van, pártállástól függetlenül: „Határozottan kérem a politikusokat, hogy a magyar futballt ne használják fel politikai harcaikban, ne próbálják megosztani a közönségünket, a magyar szurkolókat. A magyar futballnak minden támogatásra és minden támogatóra szüksége van, pártállástól függetlenül.”

Kiszivárgott Ronaldo unitedes fizetése, hónapok óta zajlottak a titkos tárgyalások

Személyesen fogja meghívni a két miniszterelnök-jelöltet: „Talán csak azokra nincs, akik ezt nem értik meg. A válogatott mérkőzéseken minden politikust szívesen látunk a nézőtéren, bármelyik párt tagjai is legyenek. Egyben jelzem, hogy a magyar csapat következő hazai mérkőzésére személyesen hívom meg Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást is.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.