Dollár
432,50 Ft
Euró
420,54 Ft
Font
470,25 Ft
Bitcoin
19,424 $

Köszönetet mondott a szurkolóknak Csányi Sándor

Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója beszédet mond, miután átvette "a hazai tõkepiac fejlesztéséért" a tõzsde igazgatósága által adományozott életmûdíjat Patai Mihálytól, a Budapesti Értéktõzsde (BÉT) elnökétõl az OTP Bank részvényeinek tõzsdei szereplése 25. évfordulója alkalmából rendezett sajtótájékoztatón az V. kerületi Bank Centerben 2020. október 7-én. MTI/Kovács Tamás
not image

Takács Petra

2021. június 27. - 08:56

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke köszönetet mondott a magyar szurkolóknak, hogy fantasztikus hangulatot teremtettek az Eb-mérkőzéseken.

Az MLSZ honlapján megjelent köszöntőben az elnök úgy fogalmazott, a remek hangulat “egyértelműen hozzájárult a magyar férfi válogatott tiszteletre méltó szerepléséhez”.

Soron kívül Kormányinfó: erre számíthatnak az önkormányzatok a hatalmas áremelkedéssel

“Köszönöm, hogy az utazási nehézségek ellenére sokan idegenbe is elkísérték a csapatot” – tette hozzá a sportvezető.

Meglátása szerint annak érdekében, hogy Magyarország a jövőben is házigazdája lehessen rangos sporteseményeknek, illetve hogy a válogatott mindenkor telt házas buzdítás mellett játszhassa mérkőzéseit, a kitűnő szervezés mellett a sportszerű légkör is elengedhetetlen.

“Vendéglátóként ki kell vívni a széleskörű nemzetközi elismerést ezen a téren is” – áll az elnök köszöntőjében.

Csányi Sándor azt kérte azoktól a szurkolóktól, akiknek jegyük van a vasárnapi Hollandia-Csehország nyolcaddöntőre, hogy tiszteljék a résztvevő csapatok játékosait, szurkolóit, és minden tekintetben sportszerűen szurkoljanak.

“Tartózkodjanak a himnuszok kifütyülésétől, továbbá minden olyan kirekesztő (rasszista, homofób, soviniszta) megnyilvánulástól, amely beárnyékolná a magyar nemzeti válogatott és a szurkolók elismerésre méltó teljesítményét, és ezáltal az ország megítélését”

áll az üzenetben.

“A fentieket nem a Magyar Labdarúgó Szövetség miatt, hanem a magyar labdarúgás, a szurkolók és a magyar válogatott érdekében kérem önöktől” – fogalmazott az elnök.

Forrás: MTI

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.