Dollár
395,11 Ft
Euró
408,84 Ft
Font
475,60 Ft
Bitcoin
16,207 $

Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Fotó: Unsplash/slyfox photography
not image

Borbély Fanni

2022. szeptember 30. - 21:56

A rágcsáló nemes egyszerűséggel kiiktatta az áramszolgáltatást Virginiában, melynek következtében több mint 1500 helyi lakos maradt áram nélkül.

A Huffington Post számolt be arról, hogy Virginia lakói nem mindennapi eseményeken vannak túl: egy észak-virginiai közösség lakói áram nélkül maradtak, miután egy patkány igen vakmerő módon kiiktatta a szolgáltatást.

A helyi WUSA-TV információi szerint több mint 1500 háztartást érintett a nem mindennapi áramkimaradás, ám szerencsére az éjszaka folyamán történt, így nem sokkal később sikeresen helyre is állították a szolgáltatást.

Peggy Fox, a Dominion Energy észak-virginiai szóvivője egy tweetben árulta el, hogy mi okozta az áramkimaradást: egy idegesítő, ám annál kíváncsibb rágcsáló.

Fox beszámolója szerint a patkány valahogyan bemászott egy berendezésbe, majd olyan áramkimaradást okozott, mely 1588 ügyfelet érintett.

A szolgáltató közlése szerint a problémát alig fél órával annak észlelése után megszüntették, az internet népe pedig természetesen még napokig a patkány “közreműködésén” viccelődött.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.