Csak keressük a szavakat, Exatlon-Franciska abszolúte csúcsformában

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
not image

Hujber Dávid

2021.április.7 - 23:28

Franciska megmutatta, hogy milyen az, amikor abszolúte csúcsformában van, és gyakorlatilag minden izma tökéletesen ki van dolgozva.

Az U23-as Európa-bajnok egykori dzsúdózó nagyon ráérzett a konditermek világára, és ezen a területen is szép sikereket ér el. Az Exatlon Hungary országos ismertséget adott számára, ami új lehetőségeket nyithat meg előtte.

Nézők ezrei kedvelték meg a stílusa és az odaadása miatt, hiszen mindig motivált volt, és egy pillanatra sem akarta feladni. Az Exatlon történeténeke egyik legemlékezetesebb jelenete is az ő nevéhez fűződik, amikor majdnem kitörte a faház ajtaját.

Utólag elismerte, aggódott, hogy mindez hogyan fog lecsapódni a nézőknél, de összességében pozitívan jött ki belőle, mert csak őszinte volt, hiába öntötte el a düh. Azóta sok idő telt el, és a súlyos sérülése szép lassan a múlté lehet.

Hurrá, Kim Kardashian milliárdos lett!

Nagy tervei vannak, és nem kizárt, hogy megpróbálkozik a pankrátorkarrierrel Amerikában, amihez azonban abszolúte csúcsformába kell hoznia magát, mint azon a versenyen, amire talán a legbüszkébb.

Erről osztott meg pár képet, megmutatván, hogy milyen az, amikor szinte semmi felesleg nincs rajta, az egész testét a kidolgozott izmok járják át. „Erre a versenyemre vagyok talán a legbüszkébb tavalyról. A mezőny brutális volt, mégis sikerült a TOP-3” – írta a posztjában Franciska.