Clouds
21 Budapest
Dollár
375,13 Ft
Euró
399,84 Ft
Font
457,98 Ft
Bitcoin
28,484 $

Sztártalálkozós csajos délutánt tartott Béres Anett Megyeri Csilláékkal

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Megyeri Csilla is megjelent a csajos délutánon, akit ugyancsak ismerhet az egész ország, de nem ő volt az egyetlen híresség, aki felbukkant.

Béres Anettet egyre többször láthatjuk mosolyogni, ami nagyban köszönhető annak, hogy ennyire kitartó. Sokan mások biztosan nehezebben viselnék azt az időszakot, ami mögötte van, bár ez csak részben igaz.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Részben, mivel még mindig pokoli fájdalmakat él át a hátában lévő csavarok miatt. Alig várja, hogy azok végre kikerüljenek a testéből, de még tűrnie kell, hiszen ezek az elemek is a gyógyulását szolgálják.

Anett igyekszik pozitív maradni, nem foglalkozik a negatív kommentekkel, így azokkal sem, akik elküldenék dolgozni. Nagyon szívesen visszatérne, ha egészséges lenne, ráadásul korábban két munkája is volt egyszerre, így az őt ért támadások alaptalanok.

A mindig csinos egykor ValóVilág-szereplő igyekszik megtalálni a helyes utat az életében, és közben a barátai sokat segítenek neki abban, hogy egy kicsit megfeledkezzen a rossz dolgokról. Szükség is van rájuk, mert Anett valóban nincs könnyű helyzetben, de erős, kitartó és motivált.

Legutóbb csajos délutánt tartott, amin többek között Megyeri Csilla is megjelent, akit szintén az egész ország ismerhet. A csajok csinosak és trendiek voltak, valószínűleg remekül érezték magukat azokban az órákban.