Dollár
396,65 Ft
Euró
403,36 Ft
Font
477,81 Ft
Bitcoin
23,455 $

Ezekkel a gólokkal nyerte meg az Arsenal a szezon első PL meccsét (összefoglaló videó)

Fotó: EPA/Daniel Hambury
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 6. - 16:28

Remek rajtot vett az Arsenal, és mindezt egy egyáltalán nem könnyű ellenfél ellen abszolválta, mert a Crystal Palace mindig képes meglepetést okozni.

Az Arsenal nagyon hosszú ideje nem nyert bajnoki címet a Premier League-ban, az angol első osztályban, amit még mindig a legerősebb kiírásának tartanak, ahol nincs biztos eredmény, a kisebb csapatok is bármikor legyőzhetik a nagyokat.

Soron kívül Újabb önjáró löveggel gazdagodott a Magyar Honvédség, itt megtekinthető

Nagyon magasan van a szint, és egy ideje már az alacsonyabb szinten lévő csapatok is képesek sok millió fontért igazolni, ami korábban nem volt lehetséges. Ezzel a PL még nagyobb kihívást jelent, és egyúttal izgalmasabb is.

Az Arsenal is izgatottan készült az új szezonra, amely pénteken vette kezdetét. Az „ágyúsoknak” idegenben kellett pályára lépniük a Crystal Palace ellen, így minimum egy döntetlen is benne volt a pakliban.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Arsenal végül hozta a kötelezőt, és begyűjtötte a három pontot, ami mentálisan mindig nagy lökést adhat a szezonstartnál. Nem panaszkodhattak a nézők, volt pár igen látványos jelenet, illetve két gól.

Az Arsenal hivatalos összefoglaló videóját már közel 2 millióan látták, amit ideje Nektek is megnéznetek, még azoknak is, akik nem rajongói a klubnak, de a futballnak igen. Az alább látható videóban minden benne van, ami csak kell!

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.