Dollár
424,44 Ft
Euró
413,17 Ft
Font
461,99 Ft
Bitcoin
19,516 $

Egészen extrém divatképek jelentek meg David Beckham 17 éves fiáról

Fotó: Instagram/Cruz Beckham
not image

Hujber Dávid

2022. február 23. - 02:08

Nem lehet azt mondani, hogy Cruz Beckham átlagos külsőt kapott volna a fotózásokra, bár tegyük hozzá, az élete sem túlságosan az.

David és Victoria Beckham négy gyermek édesapja és édesanyja, szép lassan mindenki nagykorúvá válik. Legutóbb Cruz Beckham került ehhez egészen közel, nemrég ünnepelhette a 17. születésnapját.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

A fiatal srác szintén nagyon nagy népszerűségnek örvend a közösségi médiában, imádják a lányok. 2005. február 20-án látta meg a napvilágot, és mintha csak tegnap lett volna, amikor a bulvársajtóban bejelentették, hogy megszületett a Beckham-család következő gyermeke.

Azóta nagyon sok minden történt, David Beckham például befejezte a profi pályafutását, de a futball szerelmese maradt, immáron klubtulajdonosként. Időközben a gyerekek is felcseperedtek, és már ők is szép összegeket kaphatnak a fotózásokért cserébe.

Tóth Gabit keményen meghurcolták, nagyon lefogyott, félt az emberektől

Cruz Beckham-től sem áll távol ez a közeg, akit a fiatalkora ellenére lassan 2 millióan követnek az Instagram oldalán. Valószínűleg rövid időn belül a 2 millió is meglesz, ami bizony pénzügyi szempontból sem elhanyagolható.

Lapozó: 1 2