Dollár
428,01 Ft
Euró
420,69 Ft
Font
478,08 Ft
Bitcoin
19,527 $

Ronaldo az eszméletlenül komoly luxusterepjárójával

Fotó: Twitter/Juventus FC
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 2. - 22:01

Cristiano Ronaldo sem gyenge autókkal furikázik, és ezt most akár szó szerint is érthetjük, mert ez a luxusterepjáró brutális erővel bír.

A Juventus csillaga, aki állítólag minél hamarabb távozni szeretne Torinióból és visszatérne a Real Madridhoz, továbbra is a világ egyik legjobban fizetett sportolója. A nagy álma azonban valószínűleg nem fog teljesülni, mert úgy hírlik, a Real Madridnál nem várják vissza.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

A PSG még opció lehet számára, de ehhez először Mbappénak Madridba kellene költöznie ezen a nyáron. Könnyen lehet, hogy kényszerű okokból a Juventusnál marad még egy évet, majd azt követően vált csapatot.

Egyelőre ezek csak pletykák, de az nem, hogy Ronaldo imádja a luxust és az értékes autókat. Több nagyon különleges modell is van a tulajdonában, többek között egy olyan luxusterepjáró is, ami maga az álom.

Egy Brabus 800 Mercedes-AMG G63-ról beszélünk, egészen szerényen 800 lóerő és 1000 Nm-es nyomaték leadására képes. A nagy kasztni ellenére az autó álló helyzetből 4,1 másodperc alatt van 100 km/órán, míg a végsebessége 240 km/óra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.