Dollár
395,13 Ft
Euró
417,90 Ft
Font
484,78 Ft
Bitcoin
17,190 $

Cristiano Ronaldo párja egy egészen testhezálló ruhát választott, micsoda vonalak

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Georgina Rodríguez egyre többet és többet mosolyog, ami jó hír, hiszen egy igen komoly tragédiát étek át a családjukban.

Georgina Rodríguez nevét már az egész világ ismerheti, és nemcsak amiatt, mert Cristiano Ronaldo, minden idők egyik legnagyobb futballistájának kedvese. Modellként szintén ismert, és egyre nagyobb munkákat kap, amivel abszolúte betört a topkategóriás modellek közé.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Sőt, korábban egy sorozatot is forgattak vele a Netflixre, ami szintén nagy siker volt, és adott némi betekintést a kulisszák mögé. Aki nem látta, semmiképpen ne hagyja ki, már csak Ronaldo miatt sem, mert ő is feltűnik benne.

Az utóbbi napokban szerencsére mindkét sztár többet mosolyog, de soha nem feledik a tragédiát, ami velük történt a szülés ideje alatt. A másik újszülött életben maradt, így most ő az, akire a leginkább koncentrálniuk kell.

Nagy Melanie sokat sejtető reakciója Kulcsár Edina és volt szerelme, Varga Márk közös tetoválására

Közben Georgina visszatért a munkájához, és már dőlnek is róla a divatfotók. Különböző márkák címlapjain láthattuk az évek alatt, és rengeteg olyan férfi van, akik számára ő az a bizonyos nő, a tökéletes.

Lapozó: 1 2