Clouds
21 Budapest
Dollár
360,18 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,72 Ft
Bitcoin
23,068 $

Copa del Rey: összefoglaló videón a Barcelona gálája

Fotó: EPA/Enric Fontcuberta
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A katalánok nagyon boldogok lehettek, hiszen a csapatuk öt gólt rúgott a Copa del Rey-ben, miközben egyet sem kaptak.

Annak ellenére, hogy Xavi még mindig egy hiányosabb kerettel dolgozik és hozza az eredményeket, sok pletyka jelent meg az esetleges leváltásáról. Valószínűleg nem sokan lennének, akik sokkal többet tudnának kihozni ebből a keretből, ami jelenleg a rendelkezésére áll az egykori legendás játékosnak.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Ugyan a Bajnokok Ligájából hamar kiestek, az Európa Ligát még megnyerhetik, illetve nemrég volt egy nagy kupagyőzelmük a Real Madrid ellen, és vezetik a bajnokságot. Ez akár egy nagyon sikeres esztendő is lehet a Barcelona számára, és hosszabb kihagyást követően újra bajnokok lehetnek.

Legutóbb a Copa del Rey-ben arattak győzelmet, bár nem volt nehéz dolguk, mert egy szerény képességű csapattal csaphattak össze. Az AD Ceuta FC hazai pályán fogadta a sztárcsapatot, amiben azonban nem volt sok köszönet.

Meglepetésre az első gólig 41. percet kellett várnia a publikumnak, amikor Kessie passzát követően Raphinha beköszönt, majd a második félidő legelején Lewandowski is megtette ugyanazt. Szintén Kessie volt az előkészítő, aki gólt is jegyzett.

Kessie 77. percben szerzett találata előtt Fati, a Barcelona legértékesebb játékosa is betalált, míg az utolsó gól Lewandowski nevéhez fűződött, aki ezzel duplázott, és nagyon magabiztosan térhettek haza.