Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

Copa América döntő: Neymárék ordító ziccere a 87. percben

Fotó: Twitter/ Selección Argentina
not image

Hujber Dávid

2021. július 11. - 16:33

Ha ez a lövés bemegy, akkor talán minden másképpen alakul, mert már nagyon kevés volt hátra a lefújásig.

Szombaton rendezték meg a Copa América döntőjét Brazíliában, ami nálunk már vasárnap éjjelt jelentett. Azok, akik úgy döntöttek, hogy inkább éjszakáznak és élőben nézik meg a nagy finálét a két legendás csapat között, nagyon jól döntöttek.

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

Végig lüktető volt a párbaj, a játékosok mindent megtettek, amit csak tudtak, és közben parádés mozdulatokat láthattunk tőlük. Di Maria gólja például a torna egyik legszebb találata volt, ahogyan átemelte a labdát a kapus feje fölött.

Bőven volt mit látnia a nézőknek, remekül szórakozhattak, különösen az a pár ezer ember, akik belépési engedélyt kaptak a brazil stadionba. Sajnálatos, hogy nem telhetett meg a különleges stadion, a COVID részben ezt is tönkretette.

A braziloknak több nagy helyzetük is volt, kezdve a meg nem adott góllal, amit les miatt vontak vissza, hiába találtak be a hálóba. Igazi sokkal ért fel Brazília számára a döntés, de a gólt valóban les előzte meg, így nem lehetett mit tenni.

Copa América: így dobálták Messit a finálé után az argentinok (videó)

Messi szintén betalálhatott volna, pár perccel a lefújás előtt, a meccs legnagyobb ziccerében találta magát, de megbotlott. A 87. percben Brazília ugyancsak beköszönhetett volna, és ezúttal szó sem volt lesről. A problémát az argentin kapus jelentette, aki parádésan védett, és gyakorlatilag megakadályozta, hogy hosszabbításra kerüljön sor.

Ha a labda kicsit szélre megy, nincs az a kapus, aki azt kiszedi a léc alól, mindenesetre nemcsak a védés volt szépségdíjas.