Dollár
393,91 Ft
Euró
414,55 Ft
Font
479,84 Ft
Bitcoin
16,858 $

Conte szerint már a feltételezés is nevetséges, hogy visszatér a Juventushoz

MTI/EPA/VINCENT MIGNOTT
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Egykori játékosként és edzőként is ezer szállal kötődik a torinóiakhoz, azonban tiszteletlenségnek tartja a pletykákat, melyek arról szólnak, hogy ismét a Juventus kispadjára tart.

Antonio Conte gyorsan elhessegette azokat a feltételezéseket, miszerint a közeljövőben visszatérhet a Juventushoz. Az olasz média mindenesetre azért bepróbálkozott néhány provokatív kérdéssel – számolt be róla a 90min.com.

Soron kívül Orbán Viktor is részt vett a MOL-csoport elnökségi ülésén

A Juventus rengeteg sebből vérzik, nem elég, hogy a bajnokságban 7 forduló után csupán a 8. helyen szerénykedik, még anyagi szempontól is nehéz helyzetben van, hiszen nemrég közel 250 milliós éves veszteséget könyveltek el a csapatnál.

Conte ebbe a káoszba egészen biztosan nem szívesen térne vissza, arról nem is beszélve, hogy továbbra is remekül érzi magát a Tottenham csapatánál, ami az eredményeken is meglátszik.

“Sokszor beszéltem már erről a témáról, és mindig azt mondtam, hogy boldog vagyok és élvezem a munkámat a Tottenhamnél. Remek a kapcsolatom a tulajdonossal, semmilyen problémát nem látok a jövőre nézve” – mondta.

Conte hozzátette, hogy tiszteletlenségnek tartja magára, valamint Massimiliano Allegrire nézve is, hogy ilyen pletykákat terjesztenek. Antonio Conte szerződése egyébként a szezon végén járna le a Tottenham csapatánál, de a vezetésnek van egy 12 hónapos hosszabbítási opciója, amit valószínűleg aktiválni is fog, ha így folytatja az együttes.