Clouds
21 Budapest
Dollár
344,68 Ft
Euró
371,01 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
26,880 $

Kaszinózás közben videózták Conor McGregort, repkedtek a dollárok

Fotó: Instagram/Conor McGregor Official
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan voltak kíváncsiak arra, hogyan játszik Conor McGregor, aki milliárdosként megteheti, hogy akár nagyobb összeget is bukjon, de úgy tűnik, sikerült nyernie.

Conor McGregor egy nagyon karakteres világsztár, egyúttal megosztó is a stílusa, a személyisége és az élete miatt. Szereti a luxust, és igazi álomautók állnak a garázsában, amikre ugyancsak sokan irigykednek.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Saját hajója is van, ami egyfajta státuszszimbólum is a világsztárok között. Nem egy sportoló vásárolt már magának hajót, amik több millió euróba kerülnek, és természetesen a fenntartásuk sem aprópénz.

McGregor viszont nem esik hanyatt ettől, nagyon nagy vagyonnal rendelkezik, befektetései vannak, amik szintén jól jövedelmezhetnek. Valószínűleg élete végéig királyként élhet, akárcsak a családja.

Nem egy balhéja volt már az élete során, viszont azok soha nem törték derékba a karrierjét. Még megosztóbbá vált, és bárhol is jelenjen meg, ott garantált lesz a figyelem, igazán jól érzi magát a bőrében.

Legutóbb Las Vegasban tűnt fel, ahol beugrott egy kaszinóba, és ha már ott volt, játszott egy kicsit. Csak úgy repkedtek az összegek az asztalon, miközben egy nagyobb tömeg vette körbe, és figyelték, hogyan játszik.