Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
390,02 Ft
Font
444,72 Ft
Bitcoin
23,092 $

Mióta itt jártál:

Heteken belül piacra kerülhet a Coca-Cola első telefonja

TÉMÁK:
#Coca-Cola #India
Fotó: Twitter / Mukul Sharma
Mobil

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Már az első fotó is megjelent a készülékről, ami pont olyan lett, mint amire számítani lehetett.

Az elmúlt években több vállalat is úgy döntött, hogy egy már létező okostelefon-gyártóval együttműködve piacra dobja saját készülékét. Így tett többek között a Pepsi és a KFC is, most pedig a jelek szerint hozzájuk csatlakozik a Coca-Cola is, amely egy középkategóriát súroló modellt dobhat piacra.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A tech hírek szivárogtatásában élen járó Mukul Sharma egy képet is megosztott az egyelőre még csak Cola Phone nevet viselő készülékről, amely értesülései szerint már az idei év első negyedévében elérhetővé válik Indiában.

Maga a készülék pontosan úgy néz ki, mint ahogy az ember a Coca-Cola mobilját elképzelné, ám az már egy jó kérdés, hogy lesz-e valaki, aki fizetni is hajlandó majd érte.

Merthogy hardver terén nem túl erős az újdonság, amely jó eséllyel a Realme 10 alapjaira lesz megépítve. Amennyiben a Pro verziót vesszük alapul, a leendő vásárlók egy Snapdragon 695-ös lapkával, egy 120Hz-es LCD kijelzővel és egy 5000 mAh-s akkumulátorral gazdagodhatnak, míg a normál változattal számolva már csak egy Helio G99 4G chipset és egy 90Hz-es OLED panel jut a felhasználóknak.

Ezek alapján egyértelműen kijelenthető, hogy amennyiben a készülék tényleg bemutatásra kerül, úgy egy megfizethető árú, tömegekhez könnyen eljuttatható modellről lesz szó.