Menő fotóval kívánt boldog születésnapot Schwarzenegger Clint Eastwood-nak

Fotó: Clint Eastwood többszörös Oscar-díjas amerikai színész-rendező, producer érkezik A párizsi vonat (The 15:17 to Paris) című filmje világpremierjére a kaliforniai Burbankben 2018. február 5-én. (MTI/EPA/Nina Prommer)
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Clint Eastwood egy nagy legenda, akinek már most igen szép kor adatott meg, és még mindig fitt a korához képest.

Clint Eastwood a valaha volt egyik legkülönlegesebb színész, aki rendezőként is bizonyított. Már bőven elmúlt 90 esztendős, és éppen ezen a napon született 1930-ban, egy olyan korszakban, amikor még mindig nagyon más volt.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Belegondolni is furcsa, hogy a 30-as években volt gyerek, és mennyi mindent láthatott, kezdve az autók és a repülők fejlődésével, vagy a második világháborúval. Mindent túlélt, amit lehetett, és San Francisco legismertebb szülöttje.

Hálás lehet ezért a több mint 90 évért, és sokan szeretik, szerte a világon. Nem mellesleg katona is volt 1951 és 1953 között. Sőt, 1963 óta zenei karriert is tudhat a neve mellett, és sokáig az egyik legjobb férfinak tartották.

Nem véletlenül, rendkívül jó adottságokat örökölt, majd szép lassan sármossá vált. Arnold Schwarzenegger is a barátja, aki ugyan más generáció, évtizedek óta ismerik egymást, többek között síeltek is már ugyanazon helyen és időben.

Egy ilyen fotóval kívánt boldog születésnapot a színésztársának, akinek csak jó egészséget tudunk kívánni, és reméljük, megéli a 100 évet, mert megérdemli. Nyilván az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, mentálisan is.