Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

A Citromail után újabb email-szolgáltatás lesz fizetős

Fotó: Unsplash
Smart
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Fjordmail szerint az átállás egy fenntarthatóbb üzleti modellt valósít meg, és garantálja, hogy a szolgáltatást ne kelljen más email-szolgáltatókhoz hasonlóan bezárni.

Mint ismeretes, a Citromail norvég tulajdonosa, a Fjordmail International korábban úgy döntött, hogy az eddig ingyenes email-küldő rendszer tavasztól fizetőssé válik, most pedig közölték, hogy az Indamail (egykori Vipmail) kapcsán is ez lesz a helyzet.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Ugyanis a tervek szerint az Indamail március 28-án megújul, így nagyobb tárhellyel, hirdetések nélkül fog működni a szolgáltatás, amelyet május 3. után csak azok használhatnak majd, akik havi 2 ezer forintért előfizetnek.

Az előfizetést negyedéves vagy éves konstrukcióban lehet választani, de a közlemény szerint „az első három hónapra 80% kedvezményt” adnak az árból, illetve az is kiderült, hogy a hónap végén a szolgáltatás telefonos appjai is meg fognak szűnni.

A Vipmail hasonlóan ikonikus emailoldala volt a 2000-es évek eleji hazai internetnek, mint a Citromail, ám 2008-ban az Indamedia portfóliójába tartozó levelezőszolgáltatásból hivatalosan is Indamail lett – írta a Telex.

A Fjordmail korábban azt is elmondta, hogy az átállás egy fenntarthatóbb üzleti modellt valósít meg, és garantálja, hogy a szolgáltatást ne kelljen más email-szolgáltatókhoz hasonlóan bezárni, mint ahogy a UPC-mail vagy a Chello esetében történt.