Dollár
420,05 Ft
Euró
419,39 Ft
Font
481,86 Ft
Bitcoin
20,247 $

Cinema City: még egy játszóház is nagyobb konkurencia, mint a streamingszolgáltatók

Fotó: Nézők az újra megnyitott Cinema City Arénában 2020. július 2-án. MTI/Mónus Márton
not image

Koós Alexandra

2022. június 25. - 16:04

A cég igazgatója szerint a covid sem okozott nagyobb változásokat az üzemeltetésben, hiszen a blockbusterek továbbra is hozzák a várt számokat.

Buda Andrea, a Cinema City marketing és PR igazgatója szerint a cégnél ugyanazokat a termékeket árulják, mint korábban, bár már nem a decemberi árakon, ennek ellenére még most is a mozizás számít az egyik legolcsóbb szabadidős tevékenységnek.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Elmondása szerint a covid nem hozott nagyobb változásokat a mozik üzemeltetésében, egyedül az újranyitás elején volt megfigyelhető, hogy a közepes méretű filmek eltűntek, hiszen szűkösebb volt a kínálat, ám a blockbusterek továbbra is hozzák a megszokott nézőszámokat.

Elmagyarázta, hogy a streamingszolgáltatókat nem tekinti olyan nagy konkurenciának, hiszen a legnagyobb rendezők is állítják, hogy a filmjeiket nem laptop és telefon méretű képernyőkre, hanem mozivásznakra készítik – írta a Portfolio.

Az igazgató kiemelte, hogy sokkal nagyobb konkurencia számukra egy játszóház, színház, koncert, strand vagy éppen egy focimeccs, a legjobban várt blockbuster-filmekről pedig a Portfolio Checklist szerdai adásában értesülhetnek az érdeklődők.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.