Dollár
426,10 Ft
Euró
423,44 Ft
Font
485,74 Ft
Bitcoin
20,274 $

Cigarettázva, maszk nélkül ment be egy szegedi boltba, majd lopott és késsel fenyegetőzött

Fotó: Unsplash/Fikri Rasyid
not image

Borbély Fanni

2021. április 28. - 10:01

Egészen szürreális kép tárulhatott a boltban dolgozók elé, amikor egy férfi cigarettával a szájában, maszk nélkül lépett be a szegedi üzletbe, ahonnan lopott, majd késsel fenyegetőzve üvöltözött az üzlet előtt.

A megalapozott gyanú szerint a férfi először szóváltásba került egy élelmiszer-üzlet előtti virágárussal, a szóváltást követően a boltos egyik virágját fizetés nélkül felkapta, majd bedobta az autójában várakozó hölgy ismerőséhez.

Soron kívül Rettentőn megdrágult a jogsiszerzés, egyre kevesebb a tanuló vezető

Ezt követően cigarettázva bement az üzletbe, ahol nyilvánvalóan ismét szóváltásba keveredett, a férfi ezért úgy határozott szintén fizetés nélkül távozik egy sörrel, ám az üzletből kiérve elővett egy 8 centiméteres pengéjű tőrt, mellyel megfenyegette az autóból épp kiszálló nő ismerősét.

Ezek után a nő kiszállt az autóból, és hátrálni kezdett, majd értesítette a férfit, akit a vádlott fennhangon szidalmazott a fenyegetések közepette. A korábban szidalmazott férfi meg is érkezett a helyszínre, a gyanúsított pedig azt kiáltotta, hogy le fogja szúrni, ám erre szerencsére nem került sor.

Ha mindez nem lenne elég, a gyanúsított április 12-ére virradóra ellopott Szegeden egy 400 ezer forint értékű robogót, melyet a hatóság meg is talált nála a házkutatás során.

A felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette illetve lopás bűntette miatt indult eljárásban a többszörösen büntetett előéletű gyanúsított letartóztatásának elrendelését a járási ügyészség a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta.

A gyanúsított letartóztatását a Szegedi Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte. Az ellene bejelentett védelmi fellebbezések folytán a végzés nem vált véglegessé – írja az ugyeszseg.hu.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.