Dollár
389,43 Ft
Euró
398,08 Ft
Font
471,31 Ft
Bitcoin
23,280 $

Egyenesen igézőek Christina Aguilera keblei (fotók)

Fotó: Christina Aguilera amerikai énekesnő a Daily Front Row divatmagazin díjainak kiosztó ünnepségén Beverly Hills-ben 2022. április 10-én. MTI/EPA/Carloine Brehman
not image

Takács Petra

2022. július 5. - 00:07

A több mint 8 millió követőt számláló Christina Aguilera nem tud nem szexi lenni, valójában minden pillanatban az, és mi ezt csak szeretni tudjuk.

Ahogyan a karaktere is, még akkor is, ha vannak, akiknek nem szimpatikus. Ez már csak ilyen, nem lehet mindenkit ugyanolyan módon kedvelni, mindig lesznek kivételek, és minél nagyobb egy sztár, annál több lehet a haragosa és irigye.

Soron kívül Leállt Magyarország felé a kőolajszállítás, az oroszok Ukrajnát hibáztatják

Az esetek többségében irigységről beszélünk, ami valahogy mindig megvolt az emberekben, bármilyen korszakot is írtunk. Tisztelet a kivételnek, mert még mindig sokan vannak, akikben ez nincs meg, és képesek örülni más boldogságának.

A legnagyobb sztárok élete nem könnyű, hiába a rengeteg pénz, nem élhetnek átlagos életet, és ez igencsak zavaró. Christina Aguilera jól tudja, hogy mit jelent világsztárnak lenni, nem ma kezdte ezt a szakmát.

Orbán Viktor frappánsan üzent a nagy hőségben: „Tök meleg van” (fotóval)

Régóta az egyik legszebb csillag az égen, és noha a karaktere sokat változott a kezdetek óta. Azon a véleményen vagyunk, hogy most még inkább önmaga. Valahogy dögösebb, vonzóbb és határozottabb, sokat tanult az évek alatt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2