Dollár
392,10 Ft
Euró
405,71 Ft
Font
469,76 Ft
Bitcoin
16,903 $

Christina Aguilera dekoltázsa olyan szexin tündökölt, mintha telihold lenne

Fotó: Christina Aguilera amerikai énekesnő fellép a New York-i Times Square-en szilveszter éjszakáján, 2019. január 1-jén. MTI/EPA/Go Nakamura
not image

Hujber Dávid

2022. november 25. - 04:03

Újabb és újabb nagyon látványos felvételek látnak napvilágot Christina Aguilera-ról, korunk egyik legnagyobb énekesnőjéről.

Soha nem tudunk szó nélkül elmenni Christina Aguilera mellett, ha látunk róla egy új fotót vagy videót. Egy igazi díva, királynő, akiben minden megvan ahhoz, hogy igazi világsztárnak mondja magát.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Korán felfedezték a benne rejlő potenciált, és a szakemberek hamar világsztárt csináltak belőle a 2000-es évek első felében. Napi szinten jelentek meg róla címlapok, miközben a tinik megőrültek érte.

Az a korszak részben véget ért, átalakult a zenei ízlés, de Christina világsztár maradt, és sok millióan vannak oda érte, ugyanakkor már ő sem tini és nem is a 20-as éveiben jár. Ettől függetlenül, amikor megjelenik valahol, garantáltan rá szegeződik a figyelem.

Egy tökéletes sztárszemélyiség, valahol megfoghatatlan is a karaktere, hiába van jelen a közösségi médiában. Mindig is egy elérhetetlenebb karakter volt, különösen a 30-as évei óta, amikor szép lassan a megjelenése még szexibbé vált.

A korszakok változnak, Christina energiái azonban ugyanazok, és olyasvalamit adnak, ami feltölti az embert. Alább több olyan felvételt is láthattok róla, melyek kiemelik az erős vonalait, és csak ámulni tudunk rajtuk.

Még több bulvár: Dancing with the Stars: Zimány Linda elmondta, miért esett ki Berki Mazsival szemben

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.