Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

Christina Aguilera felülnézetből mutatta meg hatalmas kebleit bikiniben (fotók)

Fotó: Christina Aguilera amerikai énekesnő az amfAR (Amerikai AIDS-kutatási Alapítvány) Los Angeles-i jótékonysági gálaestjén 2019. október 10-én. MTI/EPA/Etienne Laurent
not image

Takács Petra

2022. július 30. - 09:00

Christina Aguilera-nak nincs, ami ne állna jól, csak úgy izzik benne az erotika, most például egy medence szélén prezentálta ezt.

A természetes női erotikánál nincs különlegesebb, mindig meg tudják babonázni a férfiakat, akik néha hirtelen azt sem tudják, melyik bolygón vannak. Meglepő? Egyáltalán nem, mert mióta létezik a világ, a nőkben abszolúte megvan ez az erő.

Soron kívül Reuters: 1,1 milliárdos segélycsomagot készül kiutalni az Egyesült Államok Ukrajnának 

Azok a nők, akik mindezt tudatosan használják, még inkább kiemelkednek a sorból. Másokban pedig olyan erősen érezhető mindez, hogy abból könnyedén karriert is lehet csinálni, például fotómodellként.

Christina Aguilera nemcsak énekesnőnek az egyik legjobb, hanem modellként is el kell ismerni. Csodálatos fotók születtek róla az évek alatt, mind profi, mind amatőr körülmények között, nagyon hozza a karakterét.

Ebben a gyönyörű ruhában jelent meg Kármán Odette a Magyar Nagydíjon (fotók)

A megújult karaktere ráadásul még nőiesebb, még dögösebb, olyan szinten ragadja magával az embert, hogy hirtelen nem is tud másra koncentrálni. Az sem véletlen, hogy a nők ugyanúgy elismerik, és igyekeznek követni őt stílusban.

Lapozó: 1 2