Clouds
21 Budapest
Dollár
346,81 Ft
Euró
370,65 Ft
Font
431,44 Ft
Bitcoin
27,128 $

Chris Rock nem érti, Adam Sandler miért nem kapott Oscart a Csiszolatlan gyémántért

TÉMÁK:
#Beszéd
Fotó: MTI/EPA/Julien Warnand
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Csalódottsága pedig jogos, hiszen a Csiszolatlan gyémánt azon kevés filmek közé tartozik, melyben Adam Sandler nem a szokásos vicces figurát hozta, sőt.

A Forbes jelentése szerint Chris Rock csalódottságának adott hangot, amiért az Oscar-jelölésekből kimaradt Adam Sandler. Rock nemrég beszédet mondott az 56 éves Sandler tiszteletére, aki a héten a Kennedy Centerben elnyerte a Mark Twain-díjat.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Amikor pedig Rock színésztársa képességeit taglalta, nem rejtette véka alá véleményét az Akadémiáról sem, amiért teljesen kihagyták a jelöltek közül régi barátját:

„Ha ők nem akarják megadni az emberemnek, amit érdemel, akkor ma este mi fogjuk megtenni. Nincs még egy olyan ember, aki olyan keményen dolgozik, mint ő, senki még csak meg sem közelíti.”

A díjátadón Sandler több színésztársa és egyben barátja szólalt fel Sandler és munkássága előtt tisztelegve, köztük Drew Barrymore, Conan O’Brien, Kevin James és Jennifer Aniston.

Annak ellenére, hogy még csak nem is jelölték az Oscarra, Sandler továbbra is olyan projekteken dolgozik, melyekben ténylegesen bemutathatja színészi képességeit. Legutóbbi komoly filmje, a 2022-es Mindent egy lapra nagy sikert aratott a kritikusok körében, és ismét megerősítette hírnevét, mint sokoldalú színész.