Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

Összefoglaló videón a Chelsea fájdalmas veresége a Manchester City ellen

Fotó: EPA/Andy Rain
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokáig úgy tűnt, hogy a Chelsea legalább egy döntetlenre jó lehet a Manchester City ellen a Premier League legutóbbi fordulójában hazai pályán, de Pep Guardiola csapata elvitte a három pontot.

Egyre inkább úgy fest, a Chelsea talán nem döntött jól az edzőváltással, jelenleg csak a 10. helyen várják a folytatást 25 ponttal. Noha a bajnokság szoros, és pár meccs alatt is sokat lehet előrelépni, legalább annyira nehéz helyzetbe is kerülhet egy csapat.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Jelen állás szerint a Chelsea egyre távolabb van attól, hogy jövőre a Bajnokok Ligájában szerepeljen. Többek között a Brentford, a Brighton és a Fulham is megelőzi a londoni gárdát, amire az idény előtt nem sokan gondoltak volna.

Nem áll jól a Chelsea szénája, és legutóbb a Manchester City ellen kellett volna begyűjteniük a három pontot, vagy legalább egyet. A Citynek pedig már abszolúte nem fért volna bele még egy fiaskó, pláne, hogy az Arsenal nemrég csak döntetlent játszott a Newcastle ellen, így közelebb kerülhettek.

Meg is tették, 5 pont most a különbség a két alakulat között, ám feljövőben van a Manchester United, akik még problémákat okozhatnak. Nem kizárt, hogy a bajnoki hajrában három csapat is esélyes lesz a címre, ami igazán izgalmassá teheti az eseményeket.

A Chelsea előtt is voltak lehetőségek a City ellen, de az az egy bizonyos gól nem az ő nevük mellé került. Mahrez Grealish okos passzát követően szerezte meg a győztes találatot a 63. percben, amire több mint nagy szükségük volt.