Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Megállapodtak a csapatok, létrejöhet a Premier League legdrágább vásárlása

ar-Rajján, 2022. december 3. Az argentin Enzo Fernandez (b) és az ausztrál Mitchell Duke a katari labdarúgó-világbajnokság Argentína-Ausztrália nyolcaddöntõ mérkõzésén az ar-rajjáni Ahmad bin Ali Stadionban 2022. december 3-án. MTI/EPA/Abir Szultan
Sport
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

A Chelsea és a Benfica megállapodott egymással Enzo Fernandez megvásárlásáról, így ha éjfélig aláírják a szerződést, hivatalosan is ő lesz a Premier League legdrágább játékosa.

Előzmény:

 

Enzo Fernandez már az orvosi vizsgálaton esik át, miközben a Chelsea a jól értesült Fabrizio Romano szerint megállapodott a Benficával a játékos vételáráról, ami a legutóbbi információk szerint 105 millió font lehet – focistáért ennyit még nem fizettek Nagy-Britanniában.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

A két klub képviselői Lisszabonban tárgyaltak, hogy megállapodhassanak, a játékossal a Chelsea már korábban megegyezett, szerződése 2031 júniusának végéig szól, az egyéb részleteket egyelőre még nem hozták nyilvánosságra.

Hogy a pénzügyi fair play-szabályoknak is megfeleljenek, a Chelsea több részletben fogja kifizetni a Fernandez vételárát, de hogy az általuk javasolt hat részletben, vagy a Benfica által javasolt három részletben, arról egyelőre nincs információ.

Amennyiben minden papírmunkát sikerül éjfélig elintézni, a játékos még az éjjel Londonba repülhet, ahol pár órán belül hivatalosan is bemutathatják őt.