Clouds
21 Budapest
Dollár
357,31 Ft
Euró
384,48 Ft
Font
437,06 Ft
Bitcoin
27,693 $

Chelsea-Dortmund: Bellingham viccnek tartja, hogy újrarúgatták a büntetőt

Fotó: EPA/Neil Hall
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Dortmund sztárja egyenesen viccnek nevezte, hogy végül újrarúgatták a büntetőt a Chelsea elleni meccsen a Bajnokok Ligájában.

Tekintve a Chelsea formáját, benne volt a pakliban, hogy vereséget szenvednek kedd este a Bajnokok Ligájában a Dortmund ellen, függetlenül attól, hogy hazai környezetben lépett pályára a londoni topcsapat.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Végül Sterling 43. percben lőtt góljával, illetve Havertz büntetőjével nagy lépést tett meg a csapat afelé, hogy továbbjusson a következő körbe, ami végül megtörtént. Bellingham egyáltalán nem volt elégedett azzal, hogy újrarúgatták a büntetőt, aminek hangot is adott.

Havertz első kísérlete nem volt sikeres, amit egy újabb VAR-elemzés követett. Kiderült, hogy több dortmundi játékos is belépett a büntető területére, és a játékvezető úgy döntött, újrarúgatja a 11-est.

Másodszorra már nem hibázott a Chelsea játékosa, így végül 2-1-es összesítéssel bejutottak a negyeddöntőbe, míg a Dortmund búcsúzni kényszerült. „Nem akarok bajba kerülni, eléggé megfizettem ezért nekik.” – fogalmazott Bellingham.

„Minden büntetőnél, különösen, ha ilyen lassan futsz neki, lesznek olyanok, akik egy méterrel belépnek. Meghozta a döntést, amivel együtt kell élnünk.” – idézte a német csapat sztárját az ESPN, és hozzátette, szerinte egyenesen vicc, hogy megismételtették a büntetőt.