Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,035 $

Charlie Cox megosztott pár részletet a készülő Daredevil: Born Again sorozat kapcsán

Fotó: Wikimedia Commons
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Miután 2018-ban váratlanul elkaszálták a Daredevil negyedik évadát, a rajongókkal együtt Charile Cox is úgy vélte, karaktere örökké a múlté marad. Szerencsére mindez megváltozott, amikor Daredevil feltűnt Pókember: Nincs hazaút című filmben.

A 2021-es Pókember: Nincs hazaút című filmben való visszatérése kapcsán Charlie Cox nem is lehetett volna boldogabb, hiszen ismét megformálhatta Matt Murdockot, azaz Daredevilt. Cox idén ismét visszatért a Disney+ She-Hulk című sorozatában, s várhatóan a 2023-as Echo című sorozatban is láthatjuk majd Daredevilt.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

A színész Marvel Moziverzumba való visszatérése végre reményt hozott a rajongóknak arra vonatkozóan, hogy Daredevil még megjelenik valamilyen formában a jövőben, 2022 májusában pedig jött a hír: a szuperhős saját Disney+ sorozatot kap Daredevil: Born Again címmel.

Charile Cox a Newsweeknek adott interjújában beszélt a közelgő sorozatról, mely a tervek szerint 2024-ben fog megjelenni, s megismételte, mennyire örül annak, hogy újra ő alakíthatja Murdockot. Elmondása szerint a forgatás 2023 elején kezdődik majd, maga a produkció pedig egészen az év végéig lefoglalja, ami azt sejteti, hogy lesz mit mesélniük az alkotóknak.

Elárulta, a sorozat tudomása szerint 18 részes lesz, ami “óriási elkötelezettség”, utalva ezzel arra, hogy 2023-ban januártól decemberig forgatják majd a sorozatot. Hangsúlyozta, izgatottan várja, hogy a korábbi Daredevil-sorozathoz képest milyen lesz az új, de már tűkön ülve várja, hogy végre megkezdjék a forgatást.