Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,212 $

Ilyen csodálatosan zongorázik Charles Leclerc, a Ferrari F1-es sztárja

Fotó: Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzõje a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szaúdi Nagydíja elõtt a dzsiddai utcai versenypályán 2023. március 19-én. MTI/AP/Haszan Ammar
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Charles Leclerc nemcsak a Forma-1-ben mozog otthonosan, hanem többek között a zene területén is.

Charles Leclerc az egyik legnépszerűbb sportoló jelenleg, amit többek között annak is köszönhet, hogy az F1-ben versenyez, ráadásul a Ferrari színeiben. Ez már önmagában egy igen erős kombináció, ami sok területen verhetetlen.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Más kérdés, hogy Leclerc kivívta magának az ülést Maranellóban, amit csak nagyon kevesek kaphatnak meg. Ez azokban az időkben sem volt másképp, amikor a Ferrarinak nem ment jól a szekér a sportban.

Igaz, 2007 óta nem ünnepelhettek egyéni címet, ám nem egyszer voltak egészen közel ehhez. 2012-ben szintén, amikor Fernando Alonso még az olaszoknak versenyzett, és akárcsak 2010-ben, az utolsó futamon ment el neki minden.

Leclerc egy igazi szupersztár, akit imádnak a nők, otthonosan mozog a divat és a zene világában is. Tökéletes reklámarc, a Ferrari nagyon jól jár a monacói karakterével, aki örülne egy olyan versenyképes autónak, mint a Red Bull.

Charles legutóbb a zongoratudását prezentálta, nem is akárhogyan. Remekül játszik, és azt kell mondjuk, szívesen elhallgattuk volna még, reméljük, hogy hamarosan újabb videók látnak napvilágot róla ebben a formában.