Clouds
21 Budapest
Dollár
344,51 Ft
Euró
369,42 Ft
Font
428,87 Ft
Bitcoin
25,816 $

Nagyon komoly Charles Leclerc céges Ferrarija

Fotó: Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője a Bahreini Nagydíjnak otthont adó szahíri pályán tartott tesztelésen 2023. február 23-án. A Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság szezonnyitó nagydíját március 5-én rendezik Bahreinben. MTI/AP/Frank Augstein
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sok jó dolog van abban, hogy valaki a Ferrari versenyzője a Forma-1-ben, ami az egyik legmagasabb szint.

Charles Leclerc legnagyobb álma teljesült azzal, hogy a Ferrari versenyzője lett a Forma-1-ben. Ezzel nem kevés kapu nyílt meg előtte, többek között a divat világában is, ami megint plusz bevételt jelenthet.

Soron kívül Földrengés volt Horvátországban

A monacói versenyző remek reklámarc, csak úgy rajonganak érte a nők, nagy kedvencé vált. A csapat azonban 2007 óta nem nyert egyéni világbajnoki címet, és idén is úgy fest, a Red Bull befoghatatlan.

Leclerc viszont jól teljesít, mindent megtesz, amit kell, de ő sem tud csodát tenni. A magas fizetése talán valamilyen szinten kárpótolhatja, és időről időre reklámfilmekben is láthatjuk, ami néhol izgalmas is.

Számos fotózáson vett részt, otthonosan mozog a divat világában, nagyon is jól áll neki ez a szerep. Ami ugyancsak motiváló, az a fajta autópark, amivel Maranello rendelkezik, igazi álomautók közül válogathat Charles.

Nyilván a legendás modellekkel lehetne a legnagyobb gurítani, mint például egy Ferrari F40, ami a mai napig a világ egyik legjobb autója. Az alább látható modellre sem lehet panasz, abszolút csúcstechnika.