Dollár
387,15 Ft
Euró
394,76 Ft
Font
467,55 Ft
Bitcoin
23,907 $

Döntött Azpilicueta a Chelsea és a Barcelona között

Sevilla, 2022. június 2. A spanyol Cesar Azpilicueta (j) és a portugál Rafa Leao a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 2. csoportjának elsõ fordulójában játszott Spanyolország - Portugália mérkõzésen Sevillában 2022. június 2-án. MTI/EPA/EFE/José Manuel Vidal
not image

Kolláth Benjámin

2022. augusztus 5. - 06:36

A londoni csapatkapitány 2024-ig szerződést hosszabbított a Stamford Bridge-en, ezzel hátráltatva Xavi Hernandez terveit.

Előzmény:

 

Az FC Barcelona már jó ideje kinézte magának a Chelsea spanyol védőjét, César Azpilicuetát, de szerződése lejárta miatt a mostani volt a megfelelő pillanat arra, hogy a lehető legolcsóbban hozzák el Londonból-

Soron kívül Dancing with the Stars 3: hihetetlen bejelentések, Kulcsár Edina, Rubint Réka, Csobot Adél is elindul

A 32 éves védőt azonban sikerült meggyőzni a maradásról, így további két évvel meghosszabbította karrierjét a Chelseanél, jelentette a Fichajes.

Gerard Romero újságíró szerint a Barcelona mindenképpen szerette volna ingyen megszerezni Azpilicuetát, hogy csak a bére miatt kelljen aggódniuk, így az új fejlemények azt jelentik, hogy le kell mondaniuk a szolgálatáról, ami azért frusztráló a klubnak, mert hetekig szinte biztosra vették, hogy őket fogja választani a játékos.

Így, hogy Azpilicueta nem érkezik, mindössze Sergino Dest és Sergi Roberto maradnak a jobbhátvéd pozíciójára, hacsak Xavi nem szavaz bizalmat a pozícióban az érkező Jules Koundénak vagy Ronald Araujónak. Akármi is lesz, a menedzsernek rögtönöznie kell a védelemben, ami nem jó jel lassan a szezonra fordulva.