Dollár
395,80 Ft
Euró
412,53 Ft
Font
480,85 Ft
Bitcoin
17,092 $

Celeb vagyok, ments ki innen! Ninit máris kiszavazták a nézők (videóval)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 31. - 21:54

Sebestyén Balázs közöltea rossz hírt Molnár Ninivel, aki láthatóan nem volt boldog, hogy mennie kell, még maradt volna, ám hiába, a nézők döntöttek.

A Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évada hamarosan ráfordul a célegyenesre, ami azt is jelenti, hogy sorra búcsúznak a celebek a kolumbiai tábortól. A népszerűség sokat nyom a latba, akárcsak a követők száma a közösségi médiában, ehhez kétség nem férhet.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Mivel a nézők döntenek, ezek nem elhanyagolható tényezők, ugyanakkor arról sem feledkezhetünk meg, hogy ki, mennyire szórakoztató odabent, mert annak alapján is dönthet egy szavazó.

Ennél azért összetettebb a kérdés, ám mivel minden egyes nap távoznia kell egy celebnek, senki sem érezheti teljes biztonságban magát. Egy dolog eljutni a végéig, és megint más megnyerni az egész játékot.

Napokon belül kiderül, hogy ki az új király vagy királynő, de addig újabb és újabb fordulatok várhatóak. Az is várható volt, hogy Gergő és Nini nem fognak együtt maradni a végéig, és legutóbb épp a fiatal lány esett ki.

Janicsák Veca részben sejti, miért szavazták ki ilyen korán a nézők

Minden Gergő arcára volt írva, aki egyre többet és többet érez Nini iránt, ám sokan kételkednek abban, hogy ebből több lehet egy barátságnál odakint. Az már biztos, hogy a dzsungelben nem beszélnek többet, Nini nem része a mezőnynek.