Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,039 $

Celeb vagyok, ments ki innen! Kocsis Tibó minden rovart megevett (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 21. - 12:11

Egészen elképesztő teljesítményt nyújtott Kocsis Tibó, a híres énekes, aki a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik legkeményebb versenyzője lehet.

Kocsis Tibi is igent mondott a felkérésre, amivel élete eddigi legnagyobb kalandja vette kezdetét, de számos olyan dologban van része Kolumbiában, amire még csak nem is számíthatott. Tegyük hozzá, ez még mindig csak a kalandos küldetés első fele.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Ennek ellenére már most olyan dolgokat csinált Tibó, mint azelőtt soha. Volt, aminek örült, míg egyes dolgoknak kevésbé, hiszen többek között a mosdó sem olyan, mint amihez odahaza hozzászokhatott.

Tibót nem kell félteni, igazi csapatjátékos, sokat köszönhetnek neki a társak, mert a legutóbbi játék során is nagyot ment. Van egy olyan tippünk, hogy rajta kívül ezt senki nem csinálta volna meg ebben a mennyiségben és gyorsasággal.

Többek között tehénszemet is evet, sokat nem gondolkozott, lehúzta. Úgy haladt végig a tányérokon, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Eleinte annak tudott örülni, hogy olyan dolgokat evett, amik nem éltek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.