Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

Celeb vagyok, ments ki innen! Gergő gazda átlépett egy határt, súlyos a büntetés

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. október 28. - 08:01

A celebek jól tudták, hogy súlyos ára lehet a szabályszegésnek, ami az egész játékra hatással lehet, nemcsak egyvalaki miatt.

A Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában már javában zajlanak az események, és közben egyre nagyobbak az ellentétek. Tisztán látszik, hogy Gergő gazda például más játékot játszik, szereti kihúzni a gyufát, amivel nemcsak magát, hanem a többieket is nehéz helyzetbe hozza.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Jól emlékezhetünk a dinnyés dologra, most pedig itt a következő büntetés, ami súlyosabb. Mivel megnyomta a tiltott gombot, jött is a szankció, mely kellemetlenül fogja érinteni a versenyzőket, mivel megvonják tőlük a vizet egy időre.

Ez többek között azt is jelenti, hogy még csak a tusolóban sem lesz víz. Sőt, ez még mind semmi, mert az ivóvíz tartály kilyukadt a gomb megnyomásának hatására, és a lyukat be kell tömniük az ujjukkal, hogy ne ömöljön ki belőle a víz.

Óránként kell váltaniuk egymást a celebeknek a lyuknál, míg Vanda szerint Gergő tökös volt, és ugyanúgy tett volna. Ezzel nem mindenki értett egyet, Janicsák Veca is azt mondta, ez egy felesleges butaság volt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.