Dollár
393,56 Ft
Euró
408,13 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
16,846 $

Eddig nem látott extra képek a Survivor-ből a finálé előtt és után

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 20. - 00:02

Nagyszerű felvételeket osztott meg a közösségi oldalán keresztül az egyik korábban kiesett versenyező, aki szintén remek karaktere volt a Survivor-nek.

Catherine Dederick élete eddigi legnagyobb kalandján vett részt, amikor elfogadta az RTL Klub hívását, és csatlakozott a Survivor mezőnyéhez. A nehéz COVID időszakot követően megrendezhették a versenyt, amire sokan voltak kíváncsiak.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Rég volt példa arra, hogy Survivor-t lássunk a televízióban, ami teljesen megújult, már csak Joe szereplése miatt is, aki a show műsorvezetője volt. Ő is sokat tett hozzá ahhoz, hogy élvezetes legyen a verseny, és néha neki is nehéz lehetett nem meghatódnia.

Catherine rögtön mélypontra került a megérkezését követően, és úgy tűnt, az elsők között fogja feladni. Végül összesen hárman adták fel a játékot, de mindhárman civilek voltak, bár egyikőjük egy súlyos sérülés miatt volt kénytelen kiszállni.

Survivor: Zsófi le akarta állítani a párbajt

Catherine végül maradt, egészen a végéig, bár a Holtak Szigetén még nehezebb volt számára. Remekül küzdött, és nagyon jóban lett Gáspár Evelinnel, aki igazi támasza volt, és bármikor számíthatott rá.

Lapozó: 1 2