Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

Casemiro játékostársait méltatta, egyetlen pontra vannak a BL-től

MTI/EPA/DANIEL HAMBURY
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Voltak hullámvölgyek a Manchester United szezonja során, ám az üldözők is hibáztak.

Egy év kihagyás után ismét a Bajnokok Ligájában bizonyíthat a Manchester United, amennyiben a következő két meccsükön legalább egy pontot szereznek. Casemiro is fontos tagja volt a csapatnak, ám most nem őt méltatták, hanem a brazil dicsérte csapattárasait és honfitársait.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

„Antony hihetetlen minőséget képvisel” – mondta Casemiro a Bournemouth ellen aratott győzelem után. „Fred nem játszott sokat, de mindig a legjobbat nyújtja, amikor lehetőséget kap. Nagyon magas szinten van. Nagyon jó játékosok.”

„Még nem értük el a célt” – mondta. „Továbbra is szükségünk van egy pontra. Még csak nem is gondolhatunk arra, hogy döntetlent játszunk a következő meccsen” – folytatta, aki szerint annak ellenére is csak a győzelem lehet a cél, hogy már egy döntetlen is elég lenne a 4. helyhez.

„Tudjuk, hogy a Chelsea-nek nem megy jól, de így is nehéz meccs lesz” – tette hozzá Casemiro, aki ebben a szezonban idáig hat góllal és hét gólpasszal segítette csapatát – legutóbb pont a Bournemouth otthonában -, igaz, két piros lapot is kapott az idényben.

A brazil Erik ten Hagról is jó véleménnyel van, mint mondta, meglepte őt a hozzáállásával, ami segített átlendülni a Manchester United utóbbi években tapasztalt nehezebb időszakain – írja a 90min.com.