Clouds
21 Budapest
Dollár
344,78 Ft
Euró
371,26 Ft
Font
432,33 Ft
Bitcoin
26,968 $

Videón Casemiro hatalmas gólja a Manchester Unitedben, ami BL-indulást érhet

Fotó: EPA/Adam Vaughan
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Parádés találatot szerzett Casemiro a Manchester United színeiben a Premier League szombati játéknapján, aminek ideje alatt eldőlt a bajnoki cím sorsa.

Úgy lett bajnok a Manchester City, hogy még csak pályára sem kellett lépnie, miután az Arsenal ismét vereséget szenvedett. Ezúttal a kiesés elől menekült Nottingham ellen vesztettek 3 pontot, de már előtte eldőlt a sorsuk.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

A Liverpool sem térhetett haza boldogan, a saját pályájukon vesztettek pontokat, ami lehetséges, hogy a BL-indulásukba kerül. Nagyon kevés választotta el őket attól, hogy vereséget szenvedjenek az Aston Villa ellen.

A Villa pedig foghatta fejét, mert pár percre volt attól, hogy ismét legyőzzenek egy top-csapatot, de a 89. percben jött az egyenlítés. Tipikusan az a mérkőzés volt, aminek végeredményével egyik csapat sem lehet elégedett.

A Manchester United idegenben szerepelt a Bournemouth otthonában, és noha csak 1 gól esett a találkozón, az a szezon egyik legszebb találata volt. A klasszis Casemiro vágta be a labdát a hálóba egy akrobatikus mozdulat végén.

Az United ezzel nagyon-nagyon közel került ahhoz, hogy biztos BL-résztvevő legyen, de egy biztos, a nyári átigazolási szezon során mindenképpen erősíteniük kell, hogy minél továbbjussanak a legrangosabb európai kupasorozatban.