Dollár
432,11 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
20,035 $

Carmen Electra videóban mutogatja magát bikiniben, vadítóan néz ki

Fotó: Instagram/Carmen Electra
not image

Hujber Dávid

2021. május 1. - 01:35

Carmen Electra talán a legjobb példa arra, hogy a nőknek nem szabad foglalkozniuk a korukkal, hihetetlen, hogy mennyire jól néz ki, közel 50 évesen is.

Zajlanak az események a sztárok világában, miközben a Föld lakói egyre szabadabbá válnak, legalábbis Európában biztosan, köszönhetően a rengeteg beadott oltásnak, és az emberek fegyelmezettségének.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

Többek között ez fogja lehetővé tenni azt is, hogy újra azt az életet éljük, amit a világjárvány előtt. Nyilván egy-két korlátozás még velünk maradhat, és további oltásokra lehet szükség, de ez már mind semmiség ahhoz képest, amiken túl vagyunk.

A sztárok is feljebb kapcsolhatnak, akik közül eddig is sokan gondoskodtak arról, hogy ne unatkozzunk. Carmen Electra egyértelműen közéjük sorolható, aki az egyik nagy személyes kedvencünk a 90-es évek óta.

Cooky kedvese most egyrészes fürdőruhában tarolt, irtó szexi

Dennis Rodman egykori kedvese olyan magasra szokta tenni a lécet, hogy arra már szavak nincsenek. Azok, akik azt mondják, hogy 40 felett már nem lehet igazán jó nő egy nő, azok finoman szólva is komoly tévedésben vannak.

Itt van a Baywatch nagy sztárja majdnem 50 évesen, és olyan teste van, hogy még a húszéves fiatalok sem tudnának hirtelen mit mondani, ha meglátnák őt a parton egy bikiniben. Carmen megmutatta az egyik ilyen szettjét, és hát… Inkább nem írunk semmit!

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.