18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
422,60 Ft
Euró
407,42 Ft
Font
455,52 Ft
Bitcoin
20,154 $

Carmen Electra intim testrészeit csak egy pizza és két paradicsomszelet takarja

Fotó: Instagram/Carmen Electra
not image

Takács Petra

2021. október 24. - 17:43

A világhírű színésznő és modell soha nem volt túl szégyenlős, de most még magához képest is nagyon magasra helyezte a lécet.

Az emberek egy része imád bálványként tekinteni egyes sztárokra, vagy legalább példaképként, akik sokszor világszerte is ismertek. Dennis Rodman, az NBA-legenda volt kedvese is ebbe a kategóriába sorolható, aki közel 50 évesen is csodálatosan néz ki.

Soron kívül Nyerő Páros: pincsikutya jelzővel illette Bea Megyeri Csilláékat Hódi Pameláék kapcsán

Carmen Electra kortalan, gyönyörű, szexi, vonzó, és minden, ami csak erotikus. Kár lenne ezt tagadni, és nem is tesszük, hiszen a színésznő, aki a Baywatch című amerikai sorozat egyik nagy sztárja volt, 49 évesen is bombanő.

Jövő április végén tölti be az 50. életévét, és azt kell mondjuk, hogy nincs mire panaszkodnia, nagyon szerencsés az illető, aki a párja lehet. Ritka, amikor valaki majdnem 50 évesen is úgy néz ki, mint más a 30-as éveiben.

Őrület, milyen szexi ruhában videózta magát Tolvai Reni

Carmen ráadásul tisztában is van ezzel, nagyszerűen játszik a különböző képekkel, és olyan tartalmakat oszt meg, amikre nemcsak a férfiak kapják fel a fejüket. A formája mondhatni tökéletes, tanári módon oktat, egyszóval nem semmi.

A legújabb posztjában nagyon magasra helyezte azt a bizonyos lécet, meztelenül mutatta meg magát, okosan kitakarva a legintimebb részeket. Ezzel megint felhívta magára a figyelmet, és valószínűleg ez a folytatásban sem lesz másképp.