Dollár
423,28 Ft
Euró
407,65 Ft
Font
455,23 Ft
Bitcoin
19,826 $

Carmen Electra mellbedobós videója garantáltan felpörget

Fotó: Instagra/Carmen Electra
not image

Hujber Dávid

2022. április 20. - 14:16

Carmen Electra tudja, hogy mitől pörögjenek fel a követői, és még mindig olyan erős formája van, hogy félrever az ember szíve.

Valószínűleg sokan mosolyognak, amikor meghallják Carmen Electra nevét, minden idők egyik legvonzóbb színésznője és modellje. Lehet ezen vitatkozni, azonban, ha vesszük a fáradtságot, és megnézzük a róla készült fotókat, láthatjuk, hogy nem túlzunk.

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

Van egy egészen különleges apropója annak, hogy a sztárról írunk, nemcsak a szexi videós anyaga miatt, amitől páran biztosan le fognak fordulni a székről. 1972. április 20-án született, tehát éppen a mai napon ünnepli az 50. születésnapját.

Nem, nem írtuk el az évszámot, valóban a 70-es évek elején látta meg a napvilágot, ami azt jelenti, hogy ma lett 50 éves. Valljuk be, nem sokan néznek ki ilyen pengén 50 évesen, és akkor finoman fogalmaztunk.

A mennyei Paris Hilton exkluzív partiruhája leginkább egy esküvői ruhára hasonlít

Nehéz finomabban fogalmazni Dennis Rodman egykori kedveséről, mert 50 évesen is olyan vonzó, mint régen. Sőt mi több, számunkra jelenleg még vonzóbb is, mint amikor pályája elején láthattuk a Baywatch című legendás sorozatban.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.