Dollár
432,11 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
20,035 $

Carmen Electra megmutatta a fenékformáját, nesze neked párhuzamos dimenzió

Fotó: Instagram/Carmen Electra
not image

Hujber Dávid

2022. április 21. - 03:03

Carmen Electra is keményen ellentmond a korának, és akkor egészen finoman fogalmaztunk, mondhatni már a fotókon keresztül is oda tudja szögezni az emberek tekintetét.

Vannak olyan sztárok, akik nem akarnak megöregedni, és ez sokszor ahhoz vezet, hogy olyan szinten megváltozik a külsejük, hogy az már félelmetes. Sajnos nem egy példát láthattunk erre az évek alatt, és szomorú, hogy erre az útra léptek.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

Az idő telik, mi pedig öregszünk, nem lehet tenni ellene, legalábbis egy bizonyos szint felett már nem. 60 felett pláne nehezebb titkolni az öregedés komolyabb jeleit, bár így is vannak szerencsésebbek, akiknél mondjuk picivel később indul be a folyamat.

60-ig azonban olyan csodákat láthatunk, hogy nehéz hinni a szemeinknek. Erre is találunk szerencsére jó példákat, nemcsak Jennifer Lopezzel. Ezen a héten például Carmen Electra is belépett az 50-es korosztály körébe, de emiatt nem kell szomorkodnia.

Carmen Electra mellbedobós videója garantáltan felpörget

Azon sztárok közé sorolható, akinél ez csak egy szám, semmi több, de nem is kevesebb. Helyén kezeli a korát, nem operáltatta rommá az arcát, okosan figyel a testére, a bőrére, és ennek sok jótékony hatása van.

Lapozó: 1 2