Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

Kemény, nagyon kemény Carmen Electra fenékformája

Fotó: Carmen Electra amerikai színésznő megérkezik a Bécs melletti schwechati repülőtérre 2015. május 15-én. Carmen Electra a 23. Life Ball vendége lesz a bécsi városházán május 16-án. A bécsi bál a HIV-fertőzöttek és az AIDS-betegségben szenvedők megsegítését célzó legnagyobb jótékonysági estély Európában. (MTI/EPA/Herbert Neubauer)
not image

Hujber Dávid

2022. július 14. - 02:08

Carmen Electra tipikus példája annak, hogy egy nő 50 felett is nézhet úgy ki, mint egy álom, a kor csak egy szám, semmi több.

Nyilván biológiai szinten ez más, különösen, ha a gyerekvállalásról van szó, de nem mindig adatik meg az embernek, hogy a 20-as vagy a 30-as éveiben szüljön. Ugyanakkor számtalan példát lehet látni arra, hogy 40 felett is megvalósítható mindez, és boldog az ember.

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

Horváth Éva az egyik legjobb példa, és közben olyan formája van két gyerek mellett, hogy abba bárki képes belepirulni. A világsztárok közül pedig sokan 50 év felett is hozzák ezt a szintet, ami nem semmi.

Carmen Electra, a Baywatch egykori egyik legnagyobb sztárja sem panaszkodhat, 160 centis szexbomba, aki a 90-es évek végén Dennis Rodman kedvese volt, bár ez a románc nem tartott túl sokáig.

Rácz Jenő szerelme el akarja kerülni a megkeseredett nagymamákat

Electra mindig is jó nő volt, de mintha az évek múlásával egyre jobb és jobb lenne. A róla készült fotók is ezt bizonyítják, nehéz betelni a látvánnyal, és ha valaki, ő aztán nem engedte el magát az évek alatt.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.