Dollár
432,02 Ft
Euró
423,49 Ft
Font
482,76 Ft
Bitcoin
20,033 $

Carmen Electra tökéletesen kerek feneke forróbb, mint ez a hétvége

Fotó: Instagram/Carmen Electra
not image

Hujber Dávid

2021. június 20. - 04:06

Ez nagy szó, hiszen ezen a hétvégén csúcsra járatja magát a nyár, és megmutatja az igazi erejét, amire oly régóta vártunk.

Vannak olyan sztárok, akikkel együtt nőttünk fel, így közelebb állnak hozzánk, vagy idősebbek, és még inkább felnézünk rájuk. Egyesek közülük alig öregedtek valamit, és nagyon jól tartják magukat, ami bizonyítja, hogy igenis van élet negyven, de még ötven után is.

Soron kívül Oroszország kizárólag a saját feltételei szerint hajlandó kivonulni Ukrajnából

Nem a kor határozza meg az embert, és számtalan példa van arra, hogy a korlátok sem mindig igaziak, egyszerűen mi generáljuk azokat. Semmi okunk azt gondolni, hogy egy nő például a húszas, vagy a harmincas éveiben lehet a legjobb.

Ez egyenesen butaság és egy olyan sztereotípia, aminek nem szabadna léteznie. Carmen Electra kiváló példa, aki számunkra például most még jobb nő, mint például tizenöt-húsz évvel ezelőtt, amikor sokkal fiatalabb volt.

Kulisszák mögötti kép az X-Faktor forgatásáról: Adél is ott van

Dennis Rodman egykori kedvese harminc felett is nagyon szép tudott lenni, miközben egészen közel került ahhoz, hogy az ötvenedik születésnapját ünnepelje. Jövő április végén lesz a nagy nap, bár nincs mitől tartania, mert szenzációsan néz ki.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.