Dollár
422,60 Ft
Euró
407,42 Ft
Font
455,52 Ft
Bitcoin
20,154 $

Carmen Electra bikinis terpesszel vadítja a népet az Instagramon

Fotó: Instagram/Carmen Electra
not image

Takács Petra

2021. április 21. - 02:17

Carmen maximálisan tisztában van azzal, hogy milyen jó adottságai vannak ehhez, és most ezt újra egy erotikus fotóval prezentálta.

Carmen Electra rendszeresen szóba kerül a közösségi médiában, és nemcsak a régmúlt miatt, hiszen a Baywatch egyik legnagyobb sztárjáról beszélünk. Rengetegen rajongtak érte, küldtek neki szerelmes üzeneteket.

Soron kívül Nyerő Páros: pincsikutya jelzővel illette Bea Megyeri Csilláékat Hódi Pameláék kapcsán

Ez talán évtizedekkel a sorozat után sincs másképp, mert közel 50 esztendősen is úgy néz ki, hogy az ember nem akar hinni a szemeinek. Sokszor Jennifer Lopez példáját hozzák fel, aki pár évvel idősebb, mint Electra, de ugyanebbe a kategóriába sorolható.

Jelenleg nem tudjuk elképzelni azt, hogy a természetes szépség az 50-es éveiben ne tarolna, mert minden esély megvan erre. Lenyűgöző a teste, a bőre és az arcán sem látni, hogy már az 50. születésnapjára készülhet.

Kedden lett 49 éves, és arra jutottunk, hogy összességében vonzóbb, mint a 90-es években volt, pedig akkor is a világ legjobb női között tartották számon. Nem szégyenlős, tele van erotikával és ez a régi képein is látszik.

Most például egy fekete-fehér divatfotóval hangolt a nagy napra. A sorozat a sivatagban készült, így a bikini biztosan jól jött számára. A póz és a beállítás pedig önmagért beszél, de még mindig határon belül mozog.